Kategoriat
Kotimaa

Uupuneet Ropponen, Borg ja Pesonen vuoden mittaiselle hermolomalle

(HELSINKI) Ylen vaalistudiosta tutut toimittaja Tarmo Ropponen, dosentti Sami Borg ja professori Pertti Pesonen jäivät sunnuntaisen vaalilähetyksen jälkeen reilun vuoden mittaiselle vapaalle. Kolmikon seuraava työpäivä on vuoden 2006 tammikuussa, jolloin järjestetään presidentinvaalien ensimmäinen kierros.
”Siitä tuleekin rankka kevät. Vaalikierroksia on kaksi, eikä niiden välissä ehdi juurikaan latautua. Työtä, työtä, työtä! Toisaalta me olemme jo tottuneet siihen, että työpäiviä osuu samalle vuodelle useampia. Eurovaalithan pidettiin kesäkuun alussa”, Ropponen muistuttaa ja haalii hikisiä vaatteitaan studion lattialta.
”Varmaan tuossa ensi vuoden marraskuussa poikien kanssa taas kokoonnutaan ja katsellaan, että ketäs siellä on presidentiksi pyrkimässä. Siihen asti vedellään lonkkaa”, hyväntuulinen Ropponen myhäilee.
”Jaa mutta, Perttihän [Pesonen] taitaakin olla vielä verkkovirrassa kiinni. Sille pitää pistää kotimatkaksi patterit.”

2 vastausta aiheeseen “Uupuneet Ropponen, Borg ja Pesonen vuoden mittaiselle hermolomalle”

Mietin vain…
Onkohan Sami Borg borgeille sukua ”resistant is futile”
tai jotain.
Onkohan NE tulossa?

Read previous post:
Cthulhu pettynyt vaalitulokseen

(R'LYETH) Lehden vaalikoneen ylivoimainen ykkössuosikki, Suuri Cthulhu, on pettynyt kunnallisvaalien lopputulokseen. Perussuomalaisten kanssa vaaliliitossa ollut muinainen jumalolento jäi vaille paikkaa...

Close