Kategoriat
Kotimaa

Cthulhu pettynyt vaalitulokseen

(R’LYETH) Lehden vaalikoneen ylivoimainen ykkössuosikki, Suuri Cthulhu, on pettynyt kunnallisvaalien lopputulokseen. Perussuomalaisten kanssa vaaliliitossa ollut muinainen jumalolento jäi vaille paikkaa jokaisessa Suomen kunnassa. Muodottomalle kauhulle ei riittänyt edes varavaltuutetun pestiä.
Tärkeimpänä syynä huonoon vaalimenestykseen Cthulhu pitää sitä, että jokainen hänet nähnyt on välittömästi menettänyt järkensä ja näin menettänyt mahdollisuutensa äänestää vaaleissa. Lisäksi syväläiset, chtoniset ja Tindaloksen koirat ovat karsineet potentiaalisten äänestäjien rivejä varsin raskaalla kädellä.
Suurten muinaisten mielestä peli ei ole kuitenkaan kokonaan menetetty. ”Nyt herra C. voi keskittyä paremmin kampanjointiin Yhdysvaltain presidentinvaaleissa”, kertoi mustaan kaapuun verhoutunut puhemies. Viimeisimpien huhujen mukaan vihertävä Ralph Nader onkin ottanut poliittiseksi kannakseen värin avaruudesta.

Yksi vastaus aiheeseen “Cthulhu pettynyt vaalitulokseen”

Read previous post:
Laarikammo yllätti Kataisen vaalivalvojaisissa

(ISO PAJA) Laarikammo yllätti kokoomuksen noin 160-senttisen puheenjohtajan Jyrki Kataisen Ylen Isossa Pajassa. Kello kymmenen aikaan Katainen oli lähdössä Pasilasta...

Close