Kategoriat
Kotimaa

Laarikammo yllätti Kataisen vaalivalvojaisissa

(ISO PAJA) Laarikammo yllätti kokoomuksen noin 160-senttisen puheenjohtajan Jyrki Kataisen Ylen Isossa Pajassa. Kello kymmenen aikaan Katainen oli lähdössä Pasilasta kokoomuksen vaalivalvojaisiin Helsingin keskustaan, mutta ennen lähtöään hän päätti piipahtaa tarpeillaan Ison Pajan käymälässä.
Täpötäydessä käymälässä ainoa virtsaamismahdollisuus löytyi väliseinättömältä virtsaamiskourulta kaksimetristen kilpakumppaneiden, pääministeri Matti Vanhasen ja puoluejohtaja Paavo Lipposen välistä.
Kataiseen iski välittömästi laarikammona tunnettu ilmiö, eli kykenemättömyys virtsaamiseen jonkun katsellessa, Ison Pajan lähteet kertovat.
”Hetken se siinä puristi, mutta kun mitään ei tullut niin lähti sitten pois. Vanhanen ja Lipponen pistivät ylävitosta ja Lipponen mökelsi sitä nauruntapaistaan”, lähteet kertovat.

Read previous post:
Tarmo Ropposelta loppuivat vaatteet vaali-iltana

Brandon Warren (HELSINKI) Poliisin hätänumero sekä Ylen palautepuhelin tukkeutuivat lyhyeksi aikaa sunnuntain vaali-iltana, kun tuloslaskentaa studiossa juontaneelta Tarmo Ropposelta loppuivat...

Close