Kategoriat
Seksivau

Kössi Kengurusta Hollywood-elokuva

(TAMPERE) Tulevasta lisärahoituksestaan innostunut Suomen elokuvasäätiö on lupautunut rahoittamaan animaatiohahmo Kössi Kengurusta kertovan kokoillanelokuvan. Elokuvaa Koessi – The Beginning on ensisijaisesti suunniteltu levitettävän USA:n markkinoille.
”Jenkeistä löytyy eniten hilloo, elikäs fyffee. Turha tätä on pers’aukiseen Suomeen edes yrittää markkinoida”, toteaa Suomen elokuvasäätiön toimitusjohtaja Jouni Mykkänen.
”Sitäpaitti suomalaisia ei kiinnosta avaruudessa lentelevä Kenguru. Halutaan vain nähdä Levottomia, Helmiä ja Sikoja tai muuta ihmissuhdepaskaa”, jatkaa katkeran oloinen Mykkänen.
Sci-fi piirteitä omaavaksi, erotiikkaa tihkuvaksi, eeppiseksi rakkaustarinaksi kuvaillun elokuvan ohjaa suomen ainoa Hollywood -ohjaaja Renny ”Lauri” Harlin.
”Amerikkalaiset tykkää kenguruista, linnuista, alligaattoreista ja muista nisäkkäistä, Varsinkin jos ne lentelevät avaruudessa ja räjäyttelevät asioita”, kertoo ohjaajasuuruus asiantuntevan oloisesti. ”Niille on turha tyrkyttää mitään Levottomia, Helmiä ja Sikoja tai muuta ihmissuhdepaskaa.”
”Hei! Pitääpä etsiä uusi vaimo. Kössin vastanäyttelijäksi, junou”, muistaa Renny äkkiä kesken haastattelun ja poistuu illanviettoon.

Vin Diesel ehdolla pääosaan

Elokuvan nimiosaan on kaavailtu Colin Farrellia, Vin Dieselia ja Bumtsibumin Tumppua. Asiantuntijat pitävät ehdokkaista varteenotettavimpana Tumppua. ”Se on niin lutunen”, kommentoi keski-ikäisistä suomalaisnaisista koostunut asiantuntijaraati.
Muissa osissa nähtäneen ainakin Renny Harlinin seuraava vaimo Siiri Siilinä, Ruben Stiller Anselmi Avaruusapinana sekä Halle Berry tuubaa soittelevana Molla Mustekalana. Huhujen mukaan Gérard Depardieu näyttelisi rullaluistelevaa, vaaleanpunaista elefanttia, Rolle Vanttia.
Elokuvalle kaavailtu budjetti, 40 miljoonaa euroa, on herättänyt kateutta suomalaisessa elokuvamaailmassa. Ilkeiden kielien mukaan on järjetöntä tuhlata 40 miljoonaa elokuvaan, jossa ”ärsyttävä ja lapsellinen kenguru tekee ärsyttäviä ja lapsellisia asioita, ja jonka ohjaaja ei ole koskaan tehnyt ainuttakaan menestyselokuvaa. Parempi olisi tehdä lisää Levottomia, Helmiä ja Sikoja tai muuta ihmissuhdepaskaa”.

Read previous post:
Maaseutu kunniaan

Miksei Lehdessä ole ikinä mitään maaseutuun ja maanviljelyyn liittyviä uutisia? Minusta pitäisi olla. Maanviljely on esivanhempiemme työtä, jota meidän pitäisi...

Close