Kategoriat
Yleisönosasto

Maaseutu kunniaan

Miksei Lehdessä ole ikinä mitään maaseutuun ja maanviljelyyn liittyviä uutisia? Minusta pitäisi olla. Maanviljely on esivanhempiemme työtä, jota meidän pitäisi kunnioittaa. Maaseutu on osa Suomea siinä missä Helsinkikin, niin että Lehti voisi vähän katsoa mistä aiheista kirjoittaa juttujaan, eikä koko ajan sorsisi meitä maan vähäväkisiä, jotka kuitenkin toimitamme leipää ja maitoa kauppoihin, että tekin sitten voitten mässäillä siellä kaupungissa. Häpeäisitte edes, hipit!
Tuohtunut vanhapoika ja maanviljelijä Kannonkoskelta,
A. Koponen
ps. Minä ainakin alan nyt lukea Maaseudun tulevaisuutta Lehden sijaan.

Read previous post:
Ranskan kouluissa opetellaan klingonia

(PARIISI) Ranskan kouluissa aletaan vuoden 2005 aikana opettaa pakollisena vieraana kielenä klingonia. Maan hallitus on esittänyt koululaitokselle, että jokainen ranskalainen...

Close