Kategoriat
Kotimaa

Kosken pojat siirretään sijaisvanhemmille Bangladeshiin

(KAJAANI) Runsaasti julkisuutta saaneessa Outi Kosken ja John Rogersin huoltajuuskiistassa on syntynyt ratkaisu. Hovioikeuden perjantaina antaman päätöksen mukaan kiistan kohteena olleet pojat Aleksi ja Jaakko siirretään sijaisvanhemmille Bangladeshiin. Kummallekaan biologisista vanhemmista ei anneta edes lasten tapaamisoikeutta.
”Sekä äiti että isä ovat toiminnallaan osoittaneet selkeästi, että he ovat kykenemättömiä ajattelemaan lasten etua missään vaiheessa. Siksi heidät tuomitaan menettämään lapsensa valtiolle, joka puolestaan luovuttaa heidät edelleen Vijayn perheelle Bangladeshin Dhakaan”, sanotaan yksimielisesti syntyneen päätöksen perusteluissa.
Syy siihen, miksi lapset siirretään nimenomaan Bangladeshiin, on oikeuden mukaan se, etteivät median edustajat missään tapauksessa enää pääse levikinkasvua tavoitellessaan häiriköimään lasten mielenterveyden kustannuksella.
”Vihoviimeinen niitti olisi se, että parin vuoden päästä joku helvetin Suomen Kuvalehti tekisi pojista jonkun ’Missä he ovat nyt’-artikkelin, ja sitten hetä roikotettaisiin talkshow’sta toisen ja lopulta heistä alettaisiin leipoa poptähtiä”, totesi oikeuden puheenjohtaja, tuomari Dredd, inhon väreet jykevällä leuallaan.
Outi Koski reagoi päätökseen takertumalla ovenkarmiin. John Rogerskin sanoi jotain, mutta häntä ei vieläkään jaksettu kuunnella.

Read previous post:
Kössi Kengurusta Hollywood-elokuva

(TAMPERE) Tulevasta lisärahoituksestaan innostunut Suomen elokuvasäätiö on lupautunut rahoittamaan animaatiohahmo Kössi Kengurusta kertovan kokoillanelokuvan. Elokuvaa Koessi - The Beginning on...

Close