Kategoriat
Sähkeet

Säätilan sisältävät sähkeet keskiviikolle

Irakissa verinen päivä – Irakin pääkaupungissa Bagdadissa jatkuivat veriset yhteenotot sissiryhmien ja liittouman sotilaiden välillä. Puolipilvisessä ja verraten selkeässä säässä käydyissä taisteluissa menehtyi ainakin 20 ihmistä. Venäjä syyttää iskuista tshetsheenejä.
Sudania uhataan yhä pakotteilla – YK:n turvallisuusneuvosto uhkaa edelleen Sudania mahdollisilla talouspakotteilla, ellei maa ryhdy tiukkoihin toimiin helteisen Darfurin maakunnan kriisin ratkaisemiseksi. Asiasta kertoi Yhdysvaltain YK-lähettiläs tihkusateessa New Yorkissa. Venäjä syyttää Darfurin kriisistä tshetsheenejä.
Oppositio syyttää hallitusta huonosta budjetista – Valtion ensi vuoden tulo- ja menoarvion käsittely on alkanut navakassa tuulessa sekä lievässä sumussa eduskunnassa. Opposition edustajien mielestä budjetti on ”täysin paska”, ja aiheuttaa alaville maille hallanvaaraa. Venäjä syyttää budjetista tshetsheenejä.

Read previous post:
Vuoden huonoin äiti valittu

(SYSMÄ) Sysmäläinen Vellamo Keller on valittu vuoden huonoimmaksi äidiksi. Suomen Vanhempainliiton palkintoraati perustelee valintaansa sanoin "Keller on erityisen vastuuntunnoton, väkivaltainen,...

Close