Kategoriat
Kotimaa

Vuoden huonoin äiti valittu

(SYSMÄ) Sysmäläinen Vellamo Keller on valittu vuoden huonoimmaksi äidiksi. Suomen Vanhempainliiton palkintoraati perustelee valintaansa sanoin ”Keller on erityisen vastuuntunnoton, väkivaltainen, arveluttavia ja epäloogisia kasvatusmenetelmiä käyttävä sekä ihan poikkeuksellisen ilkeä.”
”No kyllähän se näin on, että joka vitsaa säästää, se lastaan vihaa. Piiskaa ja sähköiskuja vaan pöydästä ronkkijoille, yökastelijoille ja ärrää kiertäville”, Keller lataa.
”Olen viihtynyt kotosalla juovuksissa erityisesti aamuisin ja öisin, mutta pidättäytynyt kotona olemisesta iltapäivisin, jolloin Abigail ja Adivar tulevat koulusta. Lisäksi olen keskittynyt nousujohteiseen uraani sysmäläisen tissibaarin tarjoilijattarena, osallistunut aktiivisesti kunnallispolitiikkaan ja seurakuntatoimintaan. Ollut siis mahdollisimman vähän jälkikasvuni seurassa”, Keller tiivistää.
Onnellinen voittaja palkittiin ansiomitalilla ja risukimpulla. Lasten isä ei osallistunut palkintoseremonioihin.
”Kuka? Siis tää…tää…” , Keller jää pohtimaan.

Read previous post:
Spekuloivia sähkeitä tiistailta

Mauna Loa saattaa purkautua - Maailman suurin tulivuori saattaa purkautua koska tahansa. Tänään, huomenna, ensi vuonna. Voi hyvinkin olla, että...

Close