Kategoriat
Sähkeet

Spekuloivia sähkeitä tiistailta

Mauna Loa saattaa purkautua – Maailman suurin tulivuori saattaa purkautua koska tahansa. Tänään, huomenna, ensi vuonna. Voi hyvinkin olla, että Mauna Loa ei purkaudu enää ikinä. Paikalliset tutkijat pyörittelevät epätietoisina viiruja silmiään. Tiettävästi Mauna Loa purkautui edellisen kerran vuonna 1984.
Batman lensi Buckinghamin palatsin seinustalle? – Auringon häikäisemien silminnäkijöiden mukaan ei ole varmaa, kiipesikö Batman Buckinghamin palatsin seinustan ulokkeelle vai lensikö hän. Lentämistä pidetään todennäköisempänä, sillä ei kai kukaan hullu yritä kiipeämällä palatsiin?
Riihimäen ennakkoäänestysorganisaatio onnistunee – Riihimäen ilman Postia toimivan ennakkoäänestysorganisaation arvellaan tuottavan kaupungille voittoa tai sitten ihan pannahisesti häviötä. Tästä lähtien paikalliset lapset laskevat äänet matematiikantunneillaan.