Kategoriat
Ulkomaat

Antikristuksen toista tulemista odotetaan kiivaasti

(JOROINEN) Uskonnolliset lahkot ympäri maailmaa odottavat kiihkeästi ensi viikoksi ennustettua Antikristuksen toista tulemista. Lahkojen mukaan epäpyhät kirjoitukset osoittavat kiistatta, että Antikristus saapuu maan päälle ensi maanantaina. Tuolloin tulee kuluneeksi 38 vuotta siitä, kun kirjailija Hannu Salama sai ehdollisen vankeusrangaistuksen jumalanpilkasta.
”Antikristus tulee, oletko valmis?” kysyy ihan ok kultisti Sami Joukahainen retorisesti.
Lahkojen keskuudessa esiintyy lievää epäselvyyttä ja jopa kiistelyä siitä, milloin Antikristus vieraili maan päällä ensimmäistä kertaa. Eri piireistä on tarjottu mm. Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää, SDP:n perustamispäivää, Antti Tuiskun syntymäpäivää, tai sitä päivää, jolloin keksittiin paperiliitin.
Lahkot ovat varustautuneet messiaan saapumiseen mm. linnoittautumalla asuinrakennuksiin Teksasissa ja valmistamalla sariinikaasua.

Read previous post:
Säätilan sisältävät sähkeet keskiviikolle

Irakissa verinen päivä - Irakin pääkaupungissa Bagdadissa jatkuivat veriset yhteenotot sissiryhmien ja liittouman sotilaiden välillä. Puolipilvisessä ja verraten selkeässä säässä...

Close