Kategoriat
Kotimaa

Työttömät kasvoivat elokuussa

(KIRKKONUMMI) Työttömät kasvoivat hieman elokuussa verrattuna vuoden takaisiin lukemiin, kertoi Tilastokeskus tiistaina. Keskimäärin työttömät kasvoivat noin 0,3 prosenttiyksikköä, pääasiassa keskivartalon kohdalta, joskin lievää kasvua oli havaittavissa niinikään pakaroissa sekä poskissa ja leuassa.
Kasvua oli havaittavissa myös nuoriso- ja pitkäaikaistyöttömissä. Tilastokeskuksen ilman lupaa siteeraamat asiantuntijat pelkäävätkin, että nuorisotyöttömistä tulee ajan kanssa ”perkeleenmoisia tankkeja jotka eivät mahdu edes sisään ovista”.
Asiantuntijat arvelevat kasvun syyksi lisääntynyttä viinankulutusta.
”Rikoo on riskillä ruma”, huomautti Tilastokeskuksen tapakouluttaja Aimo Kaski.

Read previous post:
Ollila mukaan presidenttikisaan

(URJALA) Vuoden 2006 presidentinvaaleista saattaa sittenkin tulla tiukka taisto. Presidenttipeli sai uuden käänteen tiistaina, kun Nokian pääjohtaja Jorma Ollila (nok.)...

Close