Kategoriat
Kotimaa

Ollila mukaan presidenttikisaan

(URJALA) Vuoden 2006 presidentinvaaleista saattaa sittenkin tulla tiukka taisto. Presidenttipeli sai uuden käänteen tiistaina, kun Nokian pääjohtaja Jorma Ollila (nok.) ilmoitti halustaan asettua ehdolle virkaan. Ollila lupasi kampanja-avauksessaan olla ennen kaikkea koko kansan presidentti.
”Ja kun sanon koko kansan, tarkoitan tietenkin niitä, joilla on pätäkkää”, tarkensi Ollila.
Ollila ei aio ehdokkuutensa takia liittyä minkään puolueen jäseneksi, vaan aikoo sen sijaan rekisteröidä Nokian omaksi puolueekseen, joka tukee hänen valintaansa. Ratkaisuaan hän perusteli sillä, että ”porvaripuolueetkin ovat ihme kommareita, joilla ei ole mitään käsitystä siitä miten markkinataloutta pyöritetään isojen poikien malliin”.
Ollila lupasi, että jos hänet valitaan maan johtoon, Suomi osakeyhtiöitetään mahdollisimman nopeasti ja viedään New Yorkin pörssiin Nokian tytäryhtiönä. Suomi Oy:n tehtävänä olisi tuottaa halpaa orjatyövoimaa Nokian palvelukseen.
Kampanja-avauksen lopuksi Nokian poikakuoro veisasi jakeita Necronomiconista.

Read previous post:
Yhä useampi hankkii adoptioterroristin

(TURKU) Suomalaisten into hyväntekeväisyyteen on selvässä kasvussa, uskovat kansalaisjärjestöt. Erilaisten keräysten tuotot ovat olleet viime vuosina nousussa ja perinteisten auttamismenetelmien...

Close