Kategoriat
Yleisönosasto

***** TUNARIT!

TiedOTUSvälineille tiettäväksi täten:
Sitä voisi välillä kiinnittää huomiota siihen, miten asioita ilmaistaan. Siis meitä lukijoita ärsyttää hitsin paljon, kun esimerkiksi Lehtion täynnä kirjoitusvirheitä, Helsingin Sanomat ei kiinnitä huomiota otsikoihinsa ja iltapäivälehdet tekevät naurettavia grafiikoita kuinka mies hyppäsi katolta. Esimerkiksi tänään Yle 24 (hölmö nimi sitä paitsi) uutisoi, että ”Pankit panostavat entistä enemmän rahanpesuun”. STT puolestaan ilmoittaa, että ”KHO selvensi virolaisten maasta poistamisen edellytyksiä”. Siis että eikö siellä toimittajien päässä nyt liiku mitään, ei yhtään mitään?! Minä sanon että turpiin vaan kaikille ja pakkotöihin Siperiaan, siinä oppivat sitten tekemään oikeita töitä.
Marja-Liisa Männikkö,
Urjala

Read previous post:
Työttömät kasvoivat elokuussa

(KIRKKONUMMI) Työttömät kasvoivat hieman elokuussa verrattuna vuoden takaisiin lukemiin, kertoi Tilastokeskus tiistaina. Keskimäärin työttömät kasvoivat noin 0,3 prosenttiyksikköä, pääasiassa keskivartalon...

Close