Kategoriat
Sähkeet

Pelottavat sähkeet maanantaille

Syksyn ylioppilaskirjoitukset käyntiin – Niin ne pikku runkkarit luulevat, että niistä jotakin tulisi kun saavat tyhmännäköisen lätsän päähänsä, joka on ahdettu ulkoluvulla täyteen tietoa, jota ei ole sisäistetty. Muutaman vuoden päästä ovat jossakin deekiksellä, elleivät sentään ihan ruiskuhuumeita ole käyttämään ryhtyneet. Se on niille oikein!
Hirmumyrskyt koettelevat Karibianmerta – Saavatpahan ansionsa mukaan kerrankin sekä jumalattomat Kuuban kommunistit että rahan epäjumalia palvovat amerikkalaiset pakanat. Myrsky puhaltaa läpi maan ja puhdistaa sen epäkelvoista. Kyllä pian täälläkin alkavat kunnon puhurit puhkua Selkämereltä, odottakaas vain.
HKL:n lakko vaikeutti liikennettä pk-seudulla – Tämä on vasta alkua, sanokaa minun sanoneen. Seuraavaksi perustetaan punakaarteja ja viattomia ihmisiä aletaan raahata ulos kodeistaan yöpakkaseen ammuttavaksi. Eikä valtio tee tietenkään mitään, koska punaiset hallitsevat sielläkin. Velipoika lähti jo Saksaan, ja minä menen perässä.

Read previous post:
Päivähoitopaikkojen määrä kasvanut rajusti

(HELSINKI) Rikospoliisi on huolestunut nk. päivähoitopaikkojen rajusta kasvusta pääkaupunkiseudulla. Viranomaisten mukaan vastikään voimaanastuneet lainmuutokset eivät ole hillinneet päivähoitoja juuri ollenkaan....

Close