Kategoriat
Kotimaa

Mäkisen perheen budjetti kerää kritiikkiä oppositiolta

(LIMINKA) Oppositiopuolueet ilmaisivat viikonloppuna syvän tyytymättömyytensä liminkalaisen Pertti Mäkisen, 55, perheen vuosibudjettiin. Opposition mielestä budjetti ei huomioi riittävästi työllisyyttä eikä myöskään elvytä taloutta tarpeeksi. Mäkisen perheen budjetissa ei puututa edes verokysymyksiin, puolueet kritisoivat.
”Erityisen pettynyt olen siihen, että budjetissa ei sijoiteta tarpeeksi rahaa työllistämistoimiin. Pertti on ollut työttömänä jo parisen vuotta, mutta edelleenkään koulutustoimintaan ei sijoiteta tarpeeksi rahaa. Kansalaisopiston perhouistinkurssi ei ole riittävä”, suomii vihreiden Osmo Soininvaara.
Kokoomus puolestaan toivoisi, ettei perhe yrittäisi väkisin ylläpitää ylitiukkaa talouskuria, vaan ottaisi reilusti lainaa elvytystoimia varten. ”Uusi auto ja remontti kotona sekä reilusti kosmetiikkaa parantaisivat reippaasti kilpailukykyä ja tekisivät perheen tyttäristä houkuttelevan sijoituskohteen naapuruston hyväosaisille nuorillemiehille”, visioi puolueen puheenjohtaja Jyrki Katainen.
Keskustelu Mäkisten budjetista jatkuu maanantaina valiokuntakäsittelyillä.

Read previous post:
Matkailutulot nousuun uusilla uhanalaisilla lajeilla

(KORKEASAARI) "Uhanalaiset eläinlajit ovat kaikkein mediaseksikkäimpiä. Jos siis halutaan näkyvyyttä ulkomailla ja matkailua, niin tarvitaan lisää uhanalaisia lajeja" selvittää Suomi...

Close