Kategoriat
Talous

Matkailutulot nousuun uusilla uhanalaisilla lajeilla

(KORKEASAARI) ”Uhanalaiset eläinlajit ovat kaikkein mediaseksikkäimpiä. Jos siis halutaan näkyvyyttä ulkomailla ja matkailua, niin tarvitaan lisää uhanalaisia lajeja” selvittää Suomi Nousuun ry:n puheenjohtaja Optimus Prime yhdistyksen maanantaina alkavaa kampanjaa. Tarkoituksena on harventaa ainakin kuusi suomalaista eläinlajia uhanalaisiksi.
”Ja isoja elukoita!” täsmentää Prime. ”Ei mitään niitä mitä nämä nyt on, näitä kuorimälliäisen toukkia, mitkä nykyään on uhanalaisia. Ketä kiinnostaa joku sisiliskon vehkeen mittainen kuoriainen? Ei vittu ketään, ei edes luonnonsuojelijoita kiinnosta!”
Kampanjan aikana ainakin Suomen karhu-, susi-, hirvi-, mäyrä-, ja opiskelijakannat on tarkoitus pudottaa noin kymmeneen prosenttiin nykyisestä. Tämän jälkeen jäljelle jääneet kannat suojellaan, missä vaiheessa julkisuuttakin uskotaan alkavan syntyä.
Hanketta rahoittaa pääasiassa Teollisuuden voima. Mikäli hankkeen vaikutkset ovat toivottuja, saatetaan se tulevaisuudessa laajentaa koskemaan myös huomattavaa osaa maamme puustosta.

Read previous post:
Markkinavoimat ottavat yhteen arvojen kanssa

(HELSINKI) Yhdeksi tämän vuosikymmenen suurimmista urheilutapahtumista joissain piireissä tituleerattu markkinavoimien kamppailu arvoja vastaan järjestetään ensi yönä Hartwall-areenalla. Asiantuntijat veikkaavat ottelusta...

Close