Kategoriat
Seksivau

Tutut hahmot yhä uusiin elokuviin

(LOS ANGELES) Alien vs. Predator -elokuvan jättimenestyksen innoittamana Fox-mediayhtiö aikoo seuraavaksi tahkota rahaa ajankohtaisemmilla ”cross-over” -elokuvilla. Jo ennestään tuttujen elokuvahahmojen yhdistäminen jatkuu ainakin ensi vuonna ensi-iltansa saavassa ”Hitler vs. Jesus”-rainassa. Elokuvassa eloon nykyteknologian keinoin herätetty Adolf Hitler ottaa yhteen toisen tulemisensa tekevän Jeesuksen kanssa nykypäivän Los Angelesissa.
Elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty Mel Gibson, joka toimii myös elokuvan tuottajana. Hitlerin rooliin valittiin ensin samaa roolia uudessa saksalaisessa elokuvassa esittävä Bruno Ganz, joka kuitenkin kieltäytyi ehdottomasti tarjotusta osasta.
”En aivan saatanan varmasti tule”, totesi Ganz. Hitlerin osaan valittiinkin sittemmin 70´s Show’n tähti Ashton Kutchner. Ohjaaja-tuottaja Gibsonin mukaan valinnalla on tarkoitus muuttaa Hitlerin hahmoa enemmän ”lyylejä tsekkailevaan” suuntaan. Suuri osa elokuvan taistelukohtauksista sijoitetaankin uimarantaympäåristöihin.
Foxin muissa tulevissa tuotannoissa kohtaavat verisesti ainakin Leatherface ja Hannibal Lecter, Dracula ja Mies joka ampui Liberty Valancen, sekä George W. Bush ja John Kerry.

Read previous post:
Mäkisen perheen budjetti kerää kritiikkiä oppositiolta

(LIMINKA) Oppositiopuolueet ilmaisivat viikonloppuna syvän tyytymättömyytensä liminkalaisen Pertti Mäkisen, 55, perheen vuosibudjettiin. Opposition mielestä budjetti ei huomioi riittävästi työllisyyttä eikä...

Close