Kategoriat
Arkisto

Lehti 73 vuotta sitten lyhyesti: Punaisia päin ajanut palkittiin Lapualla

(LAPUA) Mäntsälään matkalla ollut mieshenkilö ajoi autollaan suoraan päin matkan varrella huomaamiaan punaisia. Itse valkoisiin ehdottomasti kuuluva Juhana Koppa otettiin juhlallisin menoin vastaan hänen palattuaan Lapualle. Mitalin hänelle ojensi seudun silmäätekevien kärkeen kuuluva Vihtori Kosola.
”Heti rattia käänsin, kun punaista näin”, kuvaili Koppa itse toimintaansa tilanteessa. ”Ja osuinhan minä, kun tarpeeksi käänsin”, jatkoi tyytyväinen huuliveikko.

Read previous post:
Tutut hahmot yhä uusiin elokuviin

(LOS ANGELES) Alien vs. Predator -elokuvan jättimenestyksen innoittamana Fox-mediayhtiö aikoo seuraavaksi tahkota rahaa ajankohtaisemmilla "cross-over" -elokuvilla. Jo ennestään tuttujen elokuvahahmojen yhdistäminen...

Close