Kategoriat
Kotimaa

Uusi allergialääke lupaa ihmetuloksia

(VIEREMÄ) Tohtori Keimo Turauksen kehittämä uusi antiallergeenijärjestelmä on niin sanotusti räjäyttämässä allergialääkkeiden potin. Tänään esitelty järjestelmä on saanut valtavasti huomiota ulkomaita myöten. ”Tavara on silkkaa dynamiittia”, myhäilee tyytyväinen keksijä.
Tri Turauksen järjestelmä lupaa poistaa 95% kaikista allergianaiheuttajista. ”Yksinkertaistettuna systeemi toimii niin, että käyttäjä kantaa mukanaan pientä ydinenergialla toimivaa resonanssigeneraattoria, joka on konfiguroitu eliminoimaan kyseenomaisen henkilön allergiat”, tri selventää. ”Jos kantajalla on esimerkiksi kissa-allergia, resonanssigeneraattori räjäyttää kissat 50 metrin säteellä tuhannen päreiksi, plöts vaan”, lievästi mielenvikaiselta haiskahtava Turaus jatkaa.
”Se toimii! Varmasti toimii!” huutaa tohtori, kun hänet kannetaan käsiraudoissa pois tilaisuudesta.

Read previous post:
Lehti 73 vuotta sitten lyhyesti: Punaisia päin ajanut palkittiin Lapualla

(LAPUA) Mäntsälään matkalla ollut mieshenkilö ajoi autollaan suoraan päin matkan varrella huomaamiaan punaisia. Itse valkoisiin ehdottomasti kuuluva Juhana Koppa otettiin...

Close