Kategoriat
Ulkomaat

Kiinalaistutkimus: pandakarhut homoseksuaalisia

(PEKING) Kiinalaiset tutkijat ovat löytäneet hämmentävän selityksen vankeudessa elävien pandakarhujen haluttomuudelle tuottaa jälkeläisiä. Pekingin valtionyliopiston raportin mukaan on yksiselitteisen selvää, että pandat ovat enimmäkseen homoseksuaalisia.
”Ihme homoja ovat”, puuskahti tympääntynyt dosentti Liu Xas.
”Vuosikaudet on niitä yritetty saada lisääntymään ties minkälaisin keinoin, ja nämä vain jurmottavat nurkassa, jumalauta. Ei edes kunnon porkkari tehoa, mutta eipä se näiden tutkimusten valossa mikään ihme olekaan”, Liu jatkaa.
Tutkijat arvioivat, että pandapopulaatiosta homoseksuaalisia yksilöitä olisi jopa noin 40 prosenttia. Lisäksi näillä tendensseillä on taipumusta yleistyä eläintarhassa. Liun mielestä tällainen käyttäytyminen on lajin säilymisen kannalta ”paskempi homma”.
Kirkkokunnat ympäri maailmaa ovatkin innolla luvanneet lähettää Kiinaan pappismiehiä eheyttämään pandoja.

Yksi vastaus aiheeseen “Kiinalaistutkimus: pandakarhut homoseksuaalisia”

Read previous post:
Ivan riehui Caymansaarilla

(SEINÄJOKI) Jälleen kerran sai koko Shostakovitsin suku Seinäjoella hävetä serkkupoikaansa Ivania, 28, joka kävi riehumassa Caymansaarilla, kertoivat paikalliset tiedotusvälineet maanantaina....

Close