Kategoriat
Ulkomaat

Ivan riehui Caymansaarilla

(SEINÄJOKI) Jälleen kerran sai koko Shostakovitsin suku Seinäjoella hävetä serkkupoikaansa Ivania, 28, joka kävi riehumassa Caymansaarilla, kertoivat paikalliset tiedotusvälineet maanantaina.
Tietojen mukaan Ivan ”riehui paikalla kuin pyörremyrsky”, ja hajotti mm. yhden hotellihuoneen sekä tappeli baarissa paikallisten kanssa. Poliisin saapuessa paikalle hän pakeni ikkunasta. Hänen arvellaan olevan nyt matkalla kohti Kuubaa ja Yhdysvaltain etelärannikkoa.
”Kotiin ei ainakaan ole tulemista”, vannotti Ivanin isä Kustaa.

Read previous post:
Finlandia-talon julkisivuongelmaan ratkaisu

(TOIJALA) Alvar Aallon suunnitteleman Finlandia-talon vuosikymmeniä jatkuneeseen julkisvuongelmaan on löytymässä vimein ratkaisu. Museovirasto sekä Helsingin kaupungin ympäristötoimi ovat päässeet alustavaan...

Close