Kategoriat
Sähkeet

Käännösvirheen sisältävät sähkeet perjantaille

YK tuomitsee Darfurin tapahtumat – Maailmanjärjestö YK tuomitsee kovin sanoin Sudanin Darfurissa tapahtuvat ihmisoikeusloukkaukset. Kenraali Assemblyn antaman lausunnon mukaan YK on valmis pakotteisiin, elleivät arabitaistelijat lopeta julmuuksiaan maakunnassa. Samaa mieltä oli myös Loud Cheers.
Irak tuhosi joukkotuhoaseensa ennen sotaa – Irakista kantautuneiden tietojen mukaan Saddam Husseinin hallitus olisi tuhonnut maan omistamat kemialliset ja biologiset aseet ennen sodan alkua keväällä 2003. Raporttien mukaan aseet olisi luovutettu maan republikaanivartijoille, jotka kuljettivat ne teollisuuslaitoksiin purettaviksi.
Bushilla vankka kannatus etelävaltioissa – Yhdysvaltain istuvan presidentin George W. Bushin kannatus maan eteläisissä osavaltioissa on hyvin vankkaa, kertovat tuoreet mielipidekyselyt. Tuorein gallup julkaistiin perjantaina Gruusiassa, jossa US Surveyn mukaan jopa 58 prosenttia äänestäjistä on Bushin takana.

Read previous post:
Lehti 64 vuotta sitten: Suomalaiskapinalliset jatkavat taistelua Karjalassa

(KANNAS) Taistelut Karjalan alueella ovat jatkuneet kiivaina koko viikon. Luterilaiset suomalaiskapinalliset kieltäytyvät jättämästä asemiaan, joten Neuvostoliiton ja sen asettaman Terijoen...

Close