Kategoriat
Ulkomaat

Bush uhkaa ryhtyä toimiin Saksaa vastaan

(WASHINGTON) Tasavallan presidentin Tarja Halosen raju kritiikki Saksan Puolan-invaasiota kohtaan YK:n yleiskokouksessa on saanut myönteisen vastaanoton maailmalla. Yhdysvaltain presidentti George W. Bush varoitti keskiviikkona Saksaa, että ellei se lopeta aggressioitaan Euroopassa, ryhtyy Yhdysvallat ”tarvittaviin toimenpiteisiin” germaaniuhan torjumiseksi.
”Liian kauan on maailma seurannut sivusta Saksan diktaattorin toimia ja liian kauan tuo julma hallinto on pitänyt saksalaisia puristusotteessaan. Me tuomme demokratian ja vapauden Saksaan ja tapamme kaikki siinä sivussa!” jyrisi Bush osaamatta nimetä ainuttakaan saksalaista, paitsi vanhan sotasankarisuosikkinsa Himmel Donnerwetterin.
Ranska on jo ilmoittanut tukevansa Bushin toimia. EU:n tilastokeskuksen Eurostatin mukaan Saksan hävittäminen ei oikeastaan haittaisi muitakaan eurooppalaisia.
Puhdistuksen jälkeen maa täytettäisiin lopullisesti turkkilaisilla, vinkkasi Bush.

Read previous post:
Kansainvälisen alzheimer-päivän vietto unohtui

(FRANKFURT) Tiistaina piti ympäri maailmaa vietettävän kansainvälistä Alzheimer-päivää, mutta asia tuntui täysin unohtuneen kaikilta. Niinpä monin paikoin suunnitellut seminaarit, keskustelutilaisuudet...

Close