Kategoriat
Sähkeet

Valtion elokuvatarkastamon sähkeet keskiviikolle

XXXXXXXXXXXX yhä hyväksytympää – XXXXXXXXXXXXXXX puhutaan koulujen terveyskasvatuksen tunneilla yhä vapautuneemmin. Myös XXXXXXXX ja XXXXXXX ovat nykyisin osa opetusta. XXXX sen sijaan XXXXXX valtavalla XXXXXXX.
10 XXXXX pommi-iskussa Bagdadissa – Voimakas autopommi räjähti bagdadissa XXXXXXXX ainakin 10 ihmistä ja XXXXXXXXXXX useita kymmeniä. ”XXXX happens”, kommentoi Yhdysvaltain armeijan tiedottaja Ronald XXXXXX.
XXX julkaisi kunnallisvaaliohjelmansa – XXX:n kunnallisvaaliohjelma pitää sisällään ainkain XXXXXXXXX ja XXXXXXXXX XXXXXXX, sekä pienempiä muutoksia XXXXXXXX. XXXXXXXX on jo ilmoittanut vastustavansa aiottuja XXXXXXXXX, XXXXXXX on sen sijaan asettunut niiden taakse.

Read previous post:
Bush uhkaa ryhtyä toimiin Saksaa vastaan

(WASHINGTON) Tasavallan presidentin Tarja Halosen raju kritiikki Saksan Puolan-invaasiota kohtaan YK:n yleiskokouksessa on saanut myönteisen vastaanoton maailmalla. Yhdysvaltain presidentti George...

Close