Kategoriat
Kotimaa

Autovaras sieppasi kaksoset

(MULTIA) Henkilöauton luvatta käyttöön ottanut mieshenkilö vei ilmeisesti epähuomiossa mukanaan auton takapenkillä nukkuneet kaksospojat Multia kirkonkylällä varhain tänä aamuna. Auton omistanut nainen jätti ovet lukitsematta kauppaan mennessään ja hänen palatessaan auto oli kadonnut. Mukana katosivat hänen poikansa Eero, 36 vuotta ja Antero, 42.
Eero ja Antero ovat molemmat diplomi-insinöörejä ja heitä kaipailtiin kodin lisäksi myös töihin. Myös poikien painiseuran harjoitukset lähestyvät, joten poliisi toivoo yleisön apua heidän löytämisekseen. Kaapattu auto oli punainen, Mazda-merkkinen ja sen kyljessä on luodinreikiä veljesten rauhanturvaaja-aikojen muistona.
”En ymmärrä tätä. Millainen ihminen vie kaksi keski-ikää lähestyvää poikaa pelkästään auton saadakseen”, poikien äiti ihmettelee. ”Toivon, että auton viejällä on tarpeeksi inhimillisyyttä pitää pojista huolta ja palauttaa heidät kunnossa. Muuten se on turpakeikka.”

Read previous post:
Helsingin Sanomat muuttaa nimensä Pravdaksi

(PYHTÄÄ) Suomen ja pohjoismaiden suurin sanomalehti Helsingin Sanomat muuttaa nimensä vuodenvaihteesta lukien Pravdaksi, kertoi päätoimittaja Janne Virkkunen torstaina. Nimenmuutoksen taustalla...

Close