Kategoriat
Kotimaa

Aikuisten kotiläksyihin käyttämä aika vähäinen

(KYLMÄPIHLAJA) Suomalaisten aikuisten koulutehtäviin käyttämä aika on huomattavan vähäinen verrattuna muihin Euroopan maihin, kertoo EU:n tilastokeskuksen Eurostatin tuore selvitys. Sen mukaan keskiverto suomalaisaikuinen käyttää kotitehtäviin vain parisenkymmentä minuuttia päivässä.
”Useimmiten aikuiset tekevät vain pari pientä laskutehtävää tai historian lukuläksyä, ja lasten harteille jäävät kaikki loput läksyt aina matematiikkaa myöten. Keski-Euroopassa aikuiset tekevät usein jopa kaikki lastensa koulutehtävät”, moittii opetushallituksen virkamies, jonka nimi on liian pitkä kirjoitettavaksi tähän.
Virkamiehen mielestä tilanne on kestämätön, ja johtaa pian siihen, ettei opetustoimen määrärahojen supistuksia voida perustella enää muilla kuin okkulttisilla syillä.
”Kyllä meillä oli rahaa vielä kotoa lähtiessä, mutta Cthulhu söi ne matkalla”, valittelee virkamies pää painuksissa tyhjän kirstun ääressä.

Read previous post:
Al-Qaida listautuu pörssiin

(ISLAMABAD) Terroristiverkosto al-Qaida suunnittelee listautumista pörssiin, kertoivat ryhmittymän edustajat maanantaina. Osakeyhtiöksi muuntautuva verkosto listataan New Yorkin teollisuuspörssi Dow Jonesin pre-listalle...

Close