Kategoriat
Sää

Terrorismisää perjantaille

Odotettavissa huomisiltaan asti: Terrorismi jatkuu suurinpiirtein ennallaan viikonloppuun saakka, eli kesäistä terrorismisäätä on odotettavissa koko maassa. Lieviä pommi-iskuja Lähi-idässä, ajoittain selkeää, mutta enimmäkseen puolipilvistä. Navakoita yhteenottoja palestiinalaisalueilla. Itäisessä Aasiassa oleva al-Qaida-rintama pysyttelee edelleen paikallaan, mutta satunnaisia iskuja saattaa esiintyä eri puolilla maailmaa.
Viiden vuorokauden sisällä odotetaan ajoittain raskaita hyökkäyksiä Irakin seudulla ja Afganistanissa, paikottaisia räjähdyksiä Gazassa. Suurten yhteenottojen riski edelleen vähäinen, pieni maailmanpalon vaara Yhdysvalloissa.

Read previous post:
YK juhlii kriisin ratkaisun vuosipäivää

(NEW YORK) YK:n sihteeristöllä on tänään ollut aihetta juhlaan. Samppanjapullot ovat poksahdelleet aamusta saakka järjestön juhliessa kriisin ratkaisun vuosipäivää. Viimeksi...

Close