Kategoriat
Ulkomaat

YK juhlii kriisin ratkaisun vuosipäivää

(NEW YORK) YK:n sihteeristöllä on tänään ollut aihetta juhlaan. Samppanjapullot ovat poksahdelleet aamusta saakka järjestön juhliessa kriisin ratkaisun vuosipäivää. Viimeksi maailmanjärjestö onnistui ratkaisemaan kriisin tasan kaksikymmentä vuotta sitten. YK:n pääsihteeri Kofi Annan oli jo aamukymmeneltä silminnähden päihtynyt.
”Tämä on suuri päivä. Lähes yhtä suuri, kuin kaksikymmentä vuotta sitten”, riemuitsi Annan. Kaksikymmentä vuotta sittenhän YK:n johdolla saatiin päätökseen neuvottelut Välimeressä sijaitsevan Kondan saaren kohtalosta. Tuolloin päätettiin, että tuliperäinen pikku saari pysyy edelleen ei-kenenkään maana. Maita jotka olivat vaatineet Kondaa hallintaansa ei ollut tuolloin yhtään. Sittemmin saari upposi mereen.

Read previous post:
Lehti 59 vuotta sitten: Suomi tahtoo pommin

(HIROSHIMA) Yhdysvallat on tiputtanut atomipommin Hiroshiman kaupunkiin, kertoivat kansainväliset uutistoimistot hetki sitten. Tietojen mukaan ainakin 80 000 japanilaista kuoli välittömästi pommin...

Close