Kategoriat
Kotimaa

Vuoden suojelusenkeli valittu

(TARVAJÄRVI) Vuoden suojelusenkeliksi on valittu Lapualla toimiva Ilmari Siivenisku. Valintaperusteissa katsottiin, että Siivenisku on toiminut merkittävästi parantaakseen kohteensa elämää.
Siiveniskun katsotaan ansiokkaasti estäneen suojeltavaansa, kuusivuotiasta Kalle-poikaa, niin hukkumasta, syömästä lääkkeitä kuin hiekkaakin sekä pissimästä sähköpaimeneen vielä kolmatta kertaa.
”Kyllähän se äpärä ehtii joka paikkaan, mutta jos sille tulee pysyvä vamma, niin bonukset katoaa”, Siivenisku totesi kiitospuheessaan. ”Tavoitteena on, että se ehtii 18 vuoden ikään. Sitten voi vaikka hukkua sepalus auki.”
Suojelusenkelien ”Hyihyi”-palkinto huonosti tehdyistä töistä jaettiin tänäkin vuonna useamman saajan kesken. Nuhtelevassa, raipaniskuin ja salamoin korostetussa puheessaan arkkienkeli Gabriel sätti muun muassa Eveliina Lappalaisen, Anton Engholmin ja George W. Bushin suojelusenkeleitä.
Tosin viimeksi mainitun suojelusenkeliä syytettiin siitä, ettei hän vieläkään ollut onnistunut aiheuttamaan Bushille ansaittua onnettomuutta.
”Kun se on niin saatanan säntillinen noiden ohjeittensa kanssa”, Gabriel tuhahtaa.

Read previous post:
Terrorismisää perjantaille

Odotettavissa huomisiltaan asti: Terrorismi jatkuu suurinpiirtein ennallaan viikonloppuun saakka, eli kesäistä terrorismisäätä on odotettavissa koko maassa. Lieviä pommi-iskuja Lähi-idässä, ajoittain...

Close