Kategoriat
Kulttuuri

Seuraavasta Spider-man-elokuvasta edellisiä rohkeampi

(LOS ANGELES) Jättimenestyksiksi osoittautuneiden Spider-man-elokuvien sarja on saamassa kovaa vauhtia jatkoa. Trilogian täydentävän osan kuvauksia tehdään täyttä häkää idyllisessä Budapestissa. Tuottajaduo Ken Starin ja Ray Westin mukaan tulevasta Spider-man kolmosesta tulee kahta edeltävää osaansa huomattavasti rohkeampi.
”Sen verran voimme paljastaa, että seuraavassa osassa nähdään mm. hämähäkkimies väärinpäin”, vinkkaa irstaasti virnistävä West.
Elokuvan pääosissa esiintyvät tuottajien mukaan samat nimet kuin aiemminkin. Hämähäkkimiehen arkkivihollisena on kolmososassa paha Siilimies, jota esittää Ron Jeremy. Kakkosen pääpahista, tohtori Mustekalaakaan, ei ole täysin unohdettu.
”Niin, kyllähän tässäkin osassa niitä lonkeroita piisaa, tosin vähän eri yhteydessä. Läpitunkevaa meininkiä on joka tapauksessa odotettavissa”, hihittää manga-sarjakuvaa selaileva Star.
Kirsten Dunst saa venyä äärimmilleen”, lisää ankarasti hikoileva West massiivisen erektionsa takaa.

Read previous post:
Vuoden suojelusenkeli valittu

(TARVAJÄRVI) Vuoden suojelusenkeliksi on valittu Lapualla toimiva Ilmari Siivenisku. Valintaperusteissa katsottiin, että Siivenisku on toiminut merkittävästi parantaakseen kohteensa elämää. Siiveniskun...

Close