Kategoriat
Urheilu

Tasa-arvovaltuutettu valittaa: Miesten moukariringissä ei taaskaan naiskilpailijoita

(ATEENA) Tasa-arvovaltuutetun toimisto on ärähtänyt Kansainväliselle Olympiakomitealle KOK:lle. Valtuutettu pitää hyvin valitettavana, ettei tänäkään vuonna miesten moukarinheittokisaan osallistu yhtään naista. Sama epäkohta pätee moniin muihinkin lajeihin, toimistosta todetaan.
”Tälläkään kertaa naisia ei näy miesten moukarihäkissä, kuularingissä, korttiringissä, uinneissa kuin juuri muissakaan lajeissa”, valitellaan toimistosta suureen ääneen ja käännellään päätä kiivaasti puolelta toiselle vähän Macaulay Culkinin tapaan kädet poskilla.
Valtuutetun mukaan sama tilanne on jatkunut jo vuosikaudet, eikä valituksista huolimatta KOK:n asenne tunnu muuttuvan. Pientä edistystä kuitenkin on tapahtunut:
”DDR:n kulta-aikoina miehet yrittivät vallata naistenkin areenat, mutta onneksi sellainen touhu on nyt vähentymään päin.”

Read previous post:
Nokia siirtyy neljännesvuorokausitalouteen

TULOSJULKISTUKSIA JATKOSSA NELJÄSTI PÄIVÄSSÄ (SALO) Teknologiajätti Nokia siirtyy ensimmäisenä suomalaisyrityksenä neljännesvuorokausitalouteen. Pääjohtaja Jorma Ollilan mukaan syy muutokseen on se, että...

Close