Kategoriat
Sähkeet

Korusähkeitä sunnuntaille

Najafiin sylintäydeltä onnea – Onnea onnea onnea vaan, moskeija Alin ja hautausmaa! Kaikkea hyvää Moqtadan pojille toivottavat Yhdysvaltain armeijan jätkät. Toivelauluna on ”Suojelusenkeli” Mikko Alatalon esittämänä.
Parhaat onnittelut Sudaniin – Paistaa se päivä joskus risukasaankin! Darfurilaisille aurinkoisia kesäilmoja ja myötätuulta toivottelevat, mummi, vaari sekä pikku-Tero. Toivelauluna Katri-Helenan ”Katson autiota hiekkarantaa”.
Riemukasta vuosipäivää – Hauskaa ja riemullista syyskuun 11. päivän vuosijuhlaa jo etukäteen kaikille amerikkalaisille ympäri maailmaa. Lähetellään pieniä paketteja, toivovat Ahmed, Omar sekä Osama ’täältä jostakin’. Toivelauluna kortissa on ”Anna kaikkien kukkien kukkia” mielellään Eino Grönin versioimana.

Read previous post:
Tasa-arvovaltuutettu valittaa: Miesten moukariringissä ei taaskaan naiskilpailijoita

(ATEENA) Tasa-arvovaltuutetun toimisto on ärähtänyt Kansainväliselle Olympiakomitealle KOK:lle. Valtuutettu pitää hyvin valitettavana, ettei tänäkään vuonna miesten moukarinheittokisaan osallistu yhtään naista....

Close