Kategoriat
Urheilu

Suomella uusi taktiikka Jääkiekon maailmancupiin

(TORONTO) Useiden MM-kisapettymysten takia Suomen jääkiekkomaajoukkueen valmentaja Raimo Summanen on päättänyt muuttaa maailmancupia varten joukkueen pelistrategiaa radikaalisti, jotta pitkä kuiva kausi saataisiin katkeamaan.
Summasen mukaan aiemmissa kisoissa joukkuetta ovat vaivanneet muutamat selkeät ongelmat ja perusvirheet, jotka ovat tulleet ilmi etenkin pelien ratkaisuvaiheissa. Nyt valmennustiimi on pureutunut juuri näihin osa-alueisiin.
”Näissä kisoissa perustaktiikkamme on se, että hyvin nopeassa tahdissa, mielellään ensimmäisen erän alussa teemme pari maalia, no, yksikin riittää. Loppuajan pelistä keskitymme peruuttelemaan perse edellä kohti omaa päätyä ja jäädyttämään peliä”, hehkuttaa Summanen pääkaupunkiseudun lehtien kehuessa häntä estoitta.
”Hyvin se meni viimeksikin”, luottaa Summanen.

Read previous post:
Prometheus joutuu palauttamaan tulen

(ATEENA) Kreikan korkein oikeus päätti eilen, että myyttinen tarusankari Prometheus joutuu palauttamaan tulen Olympoksen jumalille. Prometheus varasti tulen jumalilta ja...

Close