Kategoriat
Urheilu

Suomalaiset eivät päässeet jatkoille Ateenassa

(ATEENA) Suomalaisten huippu-urheilijoiden saavutukset Ateenan olympiakisoissa ovat jääneet selvästi odotettua vaatimattomammiksi. Keskiviikkoon mennessä yksikään suomalaisatleetti ei ollut selviytynyt kisoissa jatkoille, vaan kaikki olivat pudonneet kyydistä jo alkuvaiheessa.
”Nestetankkaus meni täysin pieleen ja sammahdin”, kommentoi uintisuuruus Jani Sievinen, jonka matkanteko tyssäsi uima-allasbileissä heti kättelyssä. Hänet onnistuttiin onneksi naaraamaan pohjasta ennen kuin mitään peruuttamatonta tapahtui.
Sievisen lausuntoon yhtyivät monet muut urheilijat, jotka jäivät kirkkaasti omasta tulostasostaan kauden päätapahtumassa, mistään venymisestä nyt puhumattakaan. Heidän mukaansa vielä kotimaassa kaikki oli näyttänyt hyvältä, mutta Ateenan kuuma ilmasto teki tepposet: väsymys iski heti alkuillasta, eikä jatkoille ollut asiaa.
Suomen olympiajoukkue aiotaan seuraavaksi lähettää kisaamaan paralympialaisissa. Tavoitteena on kolme pistesijaa.

Read previous post:
Tarzan tukee Mustanaamiota kääpiöheimojupakassa

(BENGALI) Lordi Greystoke, joka paremmin tunnetaan Tarzanin nimellä on asettunut puolustamaan ahtaalle joutunutta Kit Walkeria, eli nykyistä Mustanaamiota. Walkerin ongelmana...

Close