Kategoriat
Ulkomaat

Tarzan tukee Mustanaamiota kääpiöheimojupakassa

(BENGALI) Lordi Greystoke, joka paremmin tunnetaan Tarzanin nimellä on asettunut puolustamaan ahtaalle joutunutta Kit Walkeria, eli nykyistä Mustanaamiota. Walkerin ongelmana ovat hänen palveluksessaan olevan kääpiöheimon nostamat syytökset kohtuuttomista työajoista ja -oloista.
Kääpiöheimo on työskennellyt Mustanaamioiden ammattikunnan palveluksessa jo yli kymmenen sukupolven ajan. Työoloista on jouduttu neuvottelupöydän ääreen useita kertoja, mutta heimon johtajan Guranin mukaan asiassa ei ole tapahtunut minkäänlaista kehitystä. Lordi Greystoke kuitenkin tukee Walkerin linjaa.
”Kyllä se on sellainen juttu, että valkoinen mies on sentään valkoinen mies viidakossakin. Kyllä jos meillä kotona tämmöistä ämpyilyä nähtäisiin neekerien taholta, niin se olisi niin kreegah Tarzan bundolo, että voi pojat,” toteaa komearaaminen lordi.
”Jos sitäpaitsi jätkä on niin kova, että kehtaa heilua viidakossa trikoissa, joiden päälle on vedetty kalsarit, niin siinä ei luulisi paljon olevan väliin sanomista. Mustanaamion pahaa merkkiä vaan lakkovahdeille, minä sanon”, jatkaa Greystoke nyppien täitä ystävästään Cheetahista.
Sekä Tarzania että Mustanaamiota on aiemminkin syytetty rasismista. Kummatkin ovat saapuneet vieraina viidakkoon, jossa on asunut mustia jo ammoisista ajoista. Vahvemman valkoisen oikeudella molemmat kuitenkin ovat ottaneet viidakon haltuunsa. Syytösten esittäjät näkivät sittemmin Mustanaamion kasvot ja kokivat kauhean kuoleman.
Tilannetta puidaan käräjäoikeudessa lähiviikkoina (Vanha viidakon sanonta).

Read previous post:
Tähtitieteilijät varoittavat Salovaaran romahtamisesta mustaksi aukoksi

(KULLAA) Kansanedustaja ja radiotähti Pertti Salovaara (kesk.) uhkaa romahtaa jo lähiaikoina mustaksi aukoksi, varoittavat Turun yliopiston ja Jodrell Bankin tähtitieteilijät....

Close