Kategoriat
Sähkeet

Sotasensuurin tarkastamat sähkeet tiistaille

Irakissa edelleen täysin rauhallista Irakin rauhanomaisen miehityksen jälkeiset Amerikkaa ylistävät kulkueet ovat jatkuneet edelleen eri puolilla maata. Ainakin seitsemän amerikkalaissotilasta on kannettu riemusaatossa ympäri kaupunkia Bagdadissa, kun heidän autosaattueensa kukkakimppuun tuotiin lisää orkideoita.
Al-Qaida suunnittelee Bushin kiittämistä – – Osama bin Ladenin johtama al-Qaida-verkosto suunnittelee maailmanvaltias George W. Bushin kiittämistä ja kukittamista, kertoo tuore tutkimusraportti. Verkosto aikoo kukittaa Bushin viimeistään republikaanien puoluekokouksessa.
Suomi voitti toisen maailmansodan — Suomi lukeutuu toisen maailmansodan voittajavaltioihin, kuuluu tieto Pariisin rauhanneuvottelupöydästä. Liittoutuneiden mukaan Suomella ei ollut mitään yhteyksiä natsi-Saksan kanssa, ja siksi maata pitää ylistää ja glorifioida ankarasti.

Yksi vastaus aiheeseen “Sotasensuurin tarkastamat sähkeet tiistaille”

Yleisönosastolle:
Kyllä nyt on niin, että se sensori, joka hyväksyy tämmöisen propagandistisen ilmaisun kuin ”miehitys” on erotettava. Irakin vapauttaminen oli miehen teko.

Read previous post:
Jamaikalla pelätään ganjanmurhaa

(KINGSTON) Useat ihmisoikeusjärjestöt ovat ilmaisseet huolensa Jamaikalla mahdollisetsi aloitettavasta ganjanmurhasta. Poliisi on jo pitkään kiinnittänyt tavallista enemmän huomiota paikallisten pienviljelijöiden...

Close