Kategoriat
Kotimaa

Porvarit tunkivat kamelin neulansilmän läpi

(VÄSTANFJÄRD) Ikuinen elämän taivasten valtakunnassa varmistui myös suurituloisille perjantaina, kun Lions Clubien ja Rotarien järjestämässä talkootempauksessa survottiin kameli neulansilmän läpi. Koska operaatio sujui talkooporukan johdon mukaan varsin helposti, pitäisi myös taivaspaikka olla nyt suhtkoht varma kaikille porvareillekin.
”Uskoisin, että jopa pieneen irstailuun on varaa”, uskoo Lions Clubin suurmufti Pekka Söyrinki harja heiluen.
”Eipä ole taivas enää proletaarien yksinoikeus. Se on vahvemman laki pian sielläkin”, hymyili Rotarien suurlohikärmes Wolfgang af Vantaa kantotuolistaan.
Järjestäjätahojen mukaan itse operaatio, kamelin survominen, onnistui alkuvaikeuksien jälkeen melko yksinkertaisesti. Vaikeinta oli heidän mukaansa kamelin hankkiminen, sen jälkeen kaikki sujui ”kuin leikiten”.
”Piti käyttää raakaa voimaa, ja siinähän me olemme hyviä. Sen verran sitä on köyhien oikeuksia poljettu, että pohkeissa piisaa ytyä!” uhoaa Söyrinki vauvannahkatakissaan.
Kamelin jäänteistä on tarkoitus tehdä tilkkutöitä.

Read previous post:
Rehn: EU laajenee ensiksi Uralille

(BRYSSEL) Vasta valittu EU:n laajentumiskomissaari Olli Rehn ottaa pestinsä vakavasti. Eilen Suurelle valiokunnalle pitämässään puheessa hän ehätti jo vaatimaan EU:n...

Close