Kategoriat
Ulkomaat

Rehn: EU laajenee ensiksi Uralille

(BRYSSEL) Vasta valittu EU:n laajentumiskomissaari Olli Rehn ottaa pestinsä vakavasti. Eilen Suurelle valiokunnalle pitämässään puheessa hän ehätti jo vaatimaan EU:n välitöntä laajenemista Uralille. Venäjältä valloitettavat alueet liitettäisiin Suomen yhteyteen,
”Se jäi kesken se projekti neljäkymmentäluvulla. Vaan nyt on kova puolustuydin, otetaan Turkki vielä mukaan porukkaan ja sitten poijjaat nimittäin mennään! Raja Uralille”, selvitti Rehn näkemystään EU:n itälaajentumisen mahdollisuuksista lievässä nousuhumalassa.
Rehnin ”operaatio Barbarossaksi” nimeämä laajentumissuunnitelma päässee europarlamentin käsittelyyn kevään aikana. Sen salaisessa lisäpöytäkirjassa koko Eurooppa ja Aasia määritellään Suomen etupiiriksi. Rehnin oman arvion mukaan suurin yksittäinen este itälaajenemisen tiellä tulee olemaan Stalingradin raunioilla käytävä liki eeppinen taistelu.
”Vaan näätkö sinä tuon kärkimiehen? Kun hänen päänsä tulee tuon närreen kohalle, niin hänelle tulookin noutaja. Niin mä oon päättänt hänen kohaltaan”,
listasi Rehn tulevaisuuden suunnitelmiaan Lehden erikoishaastattelussa Raatteen tiellä.

Read previous post:
Lehden selvitys: Täysi-ikäisten hälyttävän helppoa ostaa kaupasta alkoholia

(LUMIJOKI) Lisääntyneestä valvonnasta ja viranomaisten tiukemmasta rankaisulinjasta huolimatta alkoholia päätyy entistä helpommin täysi-ikäisten käsiin. Mikä huolestuttavinta, täysi-ikäiset voivat hälyttävän helposti...

Close