Kategoriat
Ulkomaat

USA lisäsi Nickelbackin, Justin Timberlaken ja kaikki nu-metal-yhtyeet pahan akseliin

(WALVIS BAY) Yhdysvaltain hallinto on presidentti George W. Bushin johdolla tehnyt lisäyksiä vapaata maailmaa uhkaavien terroristimaiden ja -järjestöjen luetteloon, nk. ”pahan akseliin”. Maanantaina julkistettuun listaan on lisätty ”rock”-yhtye Nickelback, ”laulaja” Justin Timberlake sekä kaikki ”yhtyeet” jotka kertovat ”soittavansa” nu-metallia.
Yhdysvaltain mukaan näiden tahojen aiheuttamat kärsimykset ovat maailmanlaajuisesti sanoinkuvaamattomia, ja maa pyrkii tekemään kaikkensa, jotta niiden muodostama uhka saadaan nopeasti eliminoitua. Listaan lisätyt tekijät ovat Bushin mukaan syyllistyneet ainakin raiskauksiin ja rikoksiin ihmisyyttä vastaan.
Ensi töikseen Yhdysvallat aikoo pommittaa suurimpien levy-yhtiöiden konttoreita, mikä on otettu maailmalla innostuneesti vastaan. ”Lisäksi CIA aikoo tehdä pari hyvinsuunnattua salamurhaa”, kertoi keskustiedustelupalvelun tiedottaja Lee Harvey Oswald.
Jopa Bushin politiikkaan normaalisti hyvin kriittisesti suhtautuvat tahot ovat olleet tyytyväisiä. Arabiliitto sanoi tukevansa Bushin toimia ”täysin”, ja myös Iran ilmaisi hyväksyvänsä ratkaisut.
Supo tiedotti niinikään maanantaina, että se aikoo Bushin mallia seuraten välittömästi pidättää kaikki Idols-kilpailun osallistujat ja toimittaa heidät Guantanamoon. Kansa hurrasi.

Yksi vastaus aiheeseen “USA lisäsi Nickelbackin, Justin Timberlaken ja kaikki nu-metal-yhtyeet pahan akseliin”

onx tää joku läppä texti vai onko toi vaan muuten tyhmää järkee?

Read previous post:
Taas kirjoitusvirheet kiusana

Kuten monet lukijamme ovat huomauttaneet, on yhteen oikaisuistamme päässyt livahtamaan mukaan pieniä kirjoitusvirheitä. Jonkin aikaa sitten julkaisemassamme oikaisussa mainittiin ohimennen,...

Close