Kategoriat
Oikaisut

Taas kirjoitusvirheet kiusana

Kuten monet lukijamme ovat huomauttaneet, on yhteen oikaisuistamme päässyt livahtamaan mukaan pieniä kirjoitusvirheitä. Jonkin aikaa sitten julkaisemassamme oikaisussa mainittiin ohimennen, että ”suuri Cthulhu” oli vaihtunut vahingossa muotoon puolustusvoimain komentaja ”Juhani Kaskelotti”. Tarkoituksena oli kuitenkin luonnollisesti kirjoittaa ”Jari Sarasvuo”, ei suinkaan ”suuri Cthulhu”.
Toinen virhe sattui samassa oikaisussa väittäessämme, että ”valtakunnansodittelija Kuhani Salonius” viittasi niin ikään suureen Cthulhuun. Kyseessä kuitenkin oli jälleen Jari Sarasvuo. Virheellinen oli myös muotoilu ”kannustaa TT:tä”. Oikea muotoilu oli tietysti ”pitäisi saada mainoksineen pois televisiosta ensi tilassa.” Lehti pahoittelee virheitä.
Lehden puolesta,
Juhani Urja
Kuvapalvelun päällikkö, Lehden pääluottamusmies

Read previous post:
Kirjoitusvirheet kiusana

Kuten monet lukijamme ovat huomauttaneet, on kahteen jutuistamme päässyt livahtamaan mukaan pieni kirjoitusvirhe. Jonkin aikaa sitten julkaisemassamme jutussa mainittiin ohimennen...

Close