Kategoriat
Talous

Lähteet: Öljyn hinta nousee

(RIAD) Polttonesteiden hinnat jatkavat huimaa nousuaan vielä pitkään, ennakoivat asioista perillä olevat öljylähteet. Julkisuuteen huippusalaisia Opecin raportteja vuotaneiden lähteiden mukaan suurin hintapiikki on odotettavissa noin 50 vuoden kuluttua.
”Opecin asiantuntijoiden mielestä on varsin selvää, että kun maapallon öljyvarat vetelevät viimeisiään, nousee sekä brent- että crude-laadun ynnä muidenkin öljytuotteiden hinta aika varmasti melko runsaasti”, pulputti lähde.
Lähteet pitivät todennäköisenä lisäseurauksena hinnanoususta ja öljyn loppumisesta sitä, ettei ”kukaan välitä vitun arabeista enää paskaakaan”.
”Tähän asti niitä sekopäitä on pitänyt sietää kun ne perkeleet istuvat öljyvarojen päällä, mutta kunhan öljypumput alkavat yskiä, voidaan koko Lähi-itä vihdoin pommittaa lasiautiomaaksi. Which is nice”, lähteet kertoivat mm. Naton, EU:n ja YK:n jatkotoimenpiteistä.
Ainakin Saudi-Arabian kuningasperhe on jo nähty hankkimassa lentolippuja business-luokkaan.

Read previous post:
Bush: Yhdysvallat lopettaa Aasian ja Euroopan miehityksen

(FORT LAUDERDALE) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush ilmoitti maanantaina, että maa aikoo lopettaa Euroopan ja Aasian miehityksen "toistaiseksi", ja vetää...

Close