Kategoriat
Urheilu

Kenteris ja Thanou: Meidät abduktoitiin

(SPARTA/SIRIUS) Dopingkohun kohteena jo päiväkausia olleet kreikkalaispikajuoksijat Kostas Kenteris ja Ekaterina Thanou ovat vihdoin kertoneet todelliset tapahtumat viime viikon torstai-illasta. Parivaljakon mukaan puheet moottoripyöräonnettomuudesta ovat täyttä soodaa, sillä tosielämässä heidät abduktoitiin tuntemattomaan lentävään esineeseen eli ufoon, joka kiidätti heidät Siriusta kiertävälle planeetalle.
”Harmaat, suurisilmäiset humanoidit sieppasivat meidät juuri, kun olimme kiltisti menossa dopingtestaajan luokse. Lakitkin olivat valmiiksi jo kourassa ja rakko täynnä ureaa”, selittää Kenteris ääni vain lievästi väristen.
Atleettien mukaan humanoidit sieppasivat heidät, koska heidän kuoleva rotunsa tarvitsi kipeästi uutta geneettistä materiaalia, ja Kenteris ja Thanou oli fyysisen kyvykkyytensä ja älyllisen ylivertaisuutensa vuoksi valittu uuden suvun kantaisäksi ja -äidiksi.
”D’p’ng -planeetan nandroloidit on nyt pelastettu sukupuutolta, mutta voin sanoa, ettei se helppoa ollut. Paikat ovat hellinä vieläkin”, Hellaksen mitalitoivo sanoo muskelit pullistellen.

Kilpailuoikeus palautettava

Kenteriksen ja Thanoun mukaan suvunjatkamisprosessin aikana humanoidit ruokkivat heitä tuntemattomilla substansseilla, jotka todennäköisesti näyttäytyvät dopingtesteissä kiellettyinä aineina. Heidän mielestään abduktio tulisi huomioida lieventävänä asianhaarana ja heidän pitäisikin antaa kilpailla.
Lehden tietojen mukaan Kansainvälinen olympiakomitea KOK harkitsee asiaa. Ainakin Yhdysvaltain edustaja on jo ilmoittanut pitävänsä Kenteriksen ja Thanoun selitystä tyydyttävänä ja suosittaa heidän kilpailuoikeutensa palauttamista.
”Meilläkin näitä abduktiotapauksia sattuu vähän väliä: Edwards, Harrison, Hunter, Jones, Montgomery, Greene…humanoidit hormoniravintoineen ovat todellinen riesa”, edustaja totesi.

Read previous post:
Lähteet: Öljyn hinta nousee

(RIAD) Polttonesteiden hinnat jatkavat huimaa nousuaan vielä pitkään, ennakoivat asioista perillä olevat öljylähteet. Julkisuuteen huippusalaisia Opecin raportteja vuotaneiden lähteiden mukaan...

Close