Kategoriat
Urheilu

Kyrklundin ja Pantsun hevosista meetvurstia ja liimaa

(HUITTINEN) Suomen olympiakomitea on yhdessä Suomen urheiluliiton kanssa ryhtynyt rankaisutoimiin maamme olympiahaaveet pettäneitä hevosia Ypäjä Karusoa ja Andiamo Tymeä vastaan. Kyra Kyrklundin ja Piia Pantsun ratsukoista aiotaan tehdä epäonnistumistensa takia meetvurstia ja liimaa.
Mitalitoiveina pidetyt Kyrklund ja Pantsu eivät voi kilpailla Ateenassa hevosten loukkantumisen vuoksi. Urheiluliittojen mielestä hevosten loukkaantuminen oli niiden oma syy ja petos Suomen kansaa kohtaan. OK:n ja SUL:n yhteisessä julkilausumassa hevosia pidettiinkin ”niin kertakaikkisen typerinä luuskina, että järkikin jo vaatii ottamaan ne hengiltä”.
”Miettikääs vähän: helvetin koni ottaa paniikit kun sitä ollaan lastaamassa autoon ja repii itsensä säleiksi johonkin kuljetuskoukkuun. Ihme kun hengittää muistaa. Kuka semmoista viitsii katsella? Ei kukaan”, selostaa OK:n kesätiedottaja Wilhelm A. Luokka Ypäjä Karuson loukkaantumista.
Andiamo Tyme ei saa juuri parempaa arviota. ”Mokoma kiittämätön elikko loukkasi itsensä jo toukokuussa muttei ilkeyttään halua parantua kisakuntoon. Ammuttava sellainen on”, Luokka jatkaa makkaraa mutustellen.
Liittojen mielestä hevoset palvelevat Suomen olympiajoukkuetta parhaiten makkarana ja liimana. Meetvursti antaa reilusti energiaa koitoksiin ja liimaa voi imppailla ennen alkueriä ”hyvää kisafiilistä” varten.

Yksi vastaus aiheeseen “Kyrklundin ja Pantsun hevosista meetvurstia ja liimaa”

Odotan malttamattomasti Jani Sievisen ja Tepa Reinikaisen ja Ville Tiisanojan ja kaikkien muiden Ateenan möhlijöiden sekä myöskin Suomen Olympiakomitean edustajien erikoishaastattelua erinomaisilla sivuillanne.

Read previous post:
Sähkeitä tiistaille

Draamaviikosta farssi -- Lukuisat teatterin ammattilaiset kritisoivat kulttuuriministeriön päätöstä siirtää Kansallinen teatteridraamaviikko Helsingistä soramonttuun Petäjävedelle. Teatteriväen mukaan soramontussa ei kyetä...

Close