Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä tiistaille

Draamaviikosta farssi — Lukuisat teatterin ammattilaiset kritisoivat kulttuuriministeriön päätöstä siirtää Kansallinen teatteridraamaviikko Helsingistä soramonttuun Petäjävedelle. Teatteriväen mukaan soramontussa ei kyetä millään hoitamaan riittävää alkoholitarjoilua.
Lipponen vastustaa kansanäänestystä — Mikä yllättää kaikki. Lipposen mukaan myös presidentin- ja eduskuntavaaleissa voitaisiin kansanäänestyksistä luopua. ”Kansalle ei voida mitenkään toimittaa tarvittavaa määrää tietoa, jotta he kykenisivät äänestämään järkevästi”, perustelee Lipponen.
Paavi edelleen elossa — Vedonlyöntikertoimet katolisen kirkon pään keikahtamispäivästä ennätyskorkealla. Lehti seuraa tilannetta ja raportoi heti, mikäli Paavin elossa olossa muutoksi tapahtuu.

Read previous post:
Pommi räjähti kasvoille

(NAJAF) Tehdasvalmisteinen pommi räjähti useiden aikuisten kasvoille Irakissa eilisiltana. Kaikkiaan neljä miestä loukkaantui, osa heistä vakavasti. Keskusrikospoliisin alustavien tutkimusten mukaan...

Close