Kategoriat
Yleisönosasto

Kovasti ihmettelen

Kovasti sitä tässä ihmettelen kun tuntuu siltä etteivät kaikki artikkelit tässä Lehti-julkaisussa pidä sitten ollenkaan paikkaansa. Joskus näyttää jopa siltä, että täysin laskettelevat lööperiä. Minusta tämä tällainen on täysin kummallista, sillä kyllä minulle aikanaan opetettiin, että kaikki mitä johonkin on kirjoitettu on taivaan totta eikä sitä epäillä pidä.
Tässä uskossani en ole horjunut kertaakaan, ja samaa oppia olen myös lapsilleni yrittänyt parhaani mukaan teroittaa. Niin että kovasti ihmettelen, miksi nyt tätä totuutta yritetään tällä tavalla nakertaa. Ei kai kirjoittajien joukossa vaan ole jotakin kommunisteja?
Ihmettelee kovasti
Kalevi Göring, Ilomantsi

3 vastausta aiheeseen “Kovasti ihmettelen”

Tainnut lorahtaa Kalevin isällä hieman kusta joukkoon.

Jaa, että sitä minä taas ihmettelen, että missä se kansan syvä rivi lepää? Niin, että on se vaan kumma kun täällä ei oikeaa yleisönosastoa näytä olevan. Ihan kuin rahvas olisi samasta muotista, kaikki tyynni.
Jotta kyllä se niin on, että montaa hyvää aihetta luulisi kansalaisten ruotivan palstalla. Kuten tuo kansanäänestyskysymys. Siihen vasta porukalla täällä saunan takana vasta sanottavaa olisikin.

Vähän tasoa näihin juttuihin, kiitos. Määrästä voi tinkiä. Pari ihan hauskaakin on ollut, siitä myös kiitos.
Kuvia jäimme kaipaamaan.
Terveisin
Tamperelaiset hyvän huumorin ystävät

Read previous post:
Huonosti kohdennetut leikkaukset koettelevat HYKS:aa

(HELSINKI) Helsingin yliopistollisen keskussairaalan vaikeudet vaikuttavat olevan kaikkea muuta kuin ohi. Viime päivien aikana useat tahot ovat valittaneet sairaalan suorittamista...

Close