Kategoriat
Sähkeet

Sähkeuutisia perjantaille

Kansan syvät rivit madaltuneet – Kansan syvät rivit ovat madaltuneet noin 25 senttiä viime vuodesta, selviää Tilastokeskuksen tuoreista tiedoista. Maannousemisen takia syvät rivit lakannevat olemasta kokonaan seuraavien 50 vuoden sisällä.
Hiljainen on kylätie – Pieni Kuurneenalan kylä on ollut kovin vaiti siitä lähtien kun huutavan ääni korvessa vaikeni, kertovat paikalliset kunnanvaltuutetut. Äkillisen vaikenemisen syytä tutkii Suojelupoliisi, joka on omien sanojensa mukaan ”kuulolla”.
Talo kalliolla myynnissä – Noormarkkulainen nuorimies Pentti Saarikoski rakensi majansa kalliolle ja kukkulalle, mutta tyttö nuori ei suostunut sinne muuttamaan. Talo onkin nyt myynnissä kohtuulliseen hyvään hintaan vaikkapa sijoittajalle, neuvovat kiinteistövälittäjät.

Read previous post:
Psykoanalyyttiset sähkeet

USA lähettää lisää joukkoja Najafiin - Yhdysvaltain presidentti George W. Bush ilmoitti varhain tänä aamuna, että Yhdysvallat siirtää uusia joukkoja...

Close