Kategoriat
Sähkeet

Psykoanalyyttiset sähkeet

USA lähettää lisää joukkoja Najafiin – Yhdysvaltain presidentti George W. Bush ilmoitti varhain tänä aamuna, että Yhdysvallat siirtää uusia joukkoja Najafin kaupungin läheisyyteen. Tämä juontanee Bushin liian kaukaiseksi jääneestä, mutta perheessä liki jumalan asemaan kohotetusta isähahmosta. Joukkojen tarkkaa määrää ei ilmoitettu.
Vanhanen vastustaa yhä kansanäänestystä – Pääministeri Matti Vanhanen ei ole pyörtänyt kantaansa kansanäänestyksestä koskien EU:n uutta perustuslakia. Vanhasen kannan taustalta löytynee syrjintää alaluokilla ja etenkin herkässä esikouluiässä. Myöskään isän ”ylärodullisten” vaatimusten osuutta ei voi liikaa korostaa.
Veroalella vahva kannatus – Suuri osa suomalaisista kannattaa hallituksen esittämää veroalea. Tämä juontaa suoraan anaalivaiheen kokemuksista. Kastraatiopelko oirehtii taustalla myös, eikä varhaisiän aknen vaikutusta voi koskaan yliarvioida.

Read previous post:
Najafin kriisi päättyi ryhmähaliin

(NAJAF) Viikkokausia Irakin Najafissa raivonneet taistelut shiiajohtaja Moqtada al-Sadrin ja amerikkalaisjoukkojen välillä päättyivät myöhään torstaina ryhmähaliin, kertoi Irakin hallitus. "Ajatolla...

Close