Kategoriat
Sähkeet

Islamilaiset sähkeet keskiviikolle

Kymmenen kuoli Irakissa — Ainakin kymmenen ihmistä sai surmansa levottomuuksissa Fallujan kaupungissa tiistain vastaisena yönä. Kuolleista neljä oli naisia ja kaksi lasta. ”Allah on suuri, näin hän tahtoi”, kommentoi mullah Omar. ”Allahu akbar”, vastasi seurakunta.
Yhä useampi irakilainen elää köyhyydessä — Tuoreen selvityksen mukaan jo yli 60 prosenttia irakilaisista elää köyhyysrajan alapuolella. Köyhien määrää lisäää maan heikko turvallisuustilanne, jonka takia yhteiskunnan infrastruktuuria ei voida rakentaa kuntoon. ”Tämä on Allahin tahto”, kommentoi sissiryhmä Kamelin Poikien johtaja Mussaud. ”Allahu akbar”, vastasi seurakunta.
Iranin ihmisoikeustilanne hälyttävä — Kansainvälisten ihmisoikeusjärjestöjen mukaan ihmisoikeustilanne Iranissa on hälyttävän heikolla tolalla. Maassa vallitsee järjestöjen mielestä ”Stalinin vainojen ilmapiiri”, ja uskonnon varjolla voidaan oikeuttaa lähes mitä tahansa. ”Painukaa tekin vittuun siitä”, kommentoi Ajatollah Ali Khamenei kerettiläisiä poltellessaan. Seurakunta oli vaiti.

Read previous post:
Filatov toivoo Merkuriuksen apua työllisyystilanteen parantamisessa

(HELSINKI) Työministeri Tarja Filatov on ilmoittanut, ettei työllisyystilanne Suomessa tule inhimillisin voimavaroin paranemaan. Filatovin mukaan ainoa toivo tässä vaiheessa on...

Close