Kategoriat
Ulkomaat

Ilmastonmuutos uhkaa Helvettiä

Onko Helvetillä edessään jäätyminen vai sulaako sisimpien piirien ikijää — tutkijat erimielisiä.
(GOMORRA) Tänäkin kesänä olemme saneet nähdä merkkejä siitä, ettei ilmastossa kaikki ole kohdallaan. Siinä missä aiempina kesinä helteet saattoivat jatkua epätavallisen kauan, jopa viikkoja, on tällä kertaa saatu sadetta oikein sateenjumala Esterin koko voimalla. Ilmastonmuutos, olipa se sitten ihmisen aiheuttama tai maapallon normaalista kierrosta johtuva, vaikuttaa ja vaikeuttaa kaikkien elämää. Jopa itse sarvipään.
Parin viime vuoden aikana nimittäin Helvetti on joutunut kohtaamaan paljon outoja sääilmiöitä. Kalasateita ei ole juuri nähty, mutta sen sijaan Helvetin vuosituhansia varsin tasaisena pysyneissä lämpökäyrissä on alkanut ilmetä heilahteluja.
”Tässä yhtenä päivänä tulta ja tulikiveä ei vain näkynyt, vaan piti semmoista pilvipoutaa, +17 astetta iltaan asti”, kuvailee huolestunut Saatana, ihmisten kiusaaja ja sielujen turma.
Ajoittain säävaihtelut ovat olleet vieläkin rajumpia. Pari viikkoa sitten herättiin Helvetissä siihen, että happojärvien pintaa peitti ohut jääkerros. Toki sisimmissä piireissä on totuttu ikijäähän ja pakkaseen, mutta ulommissa kehissä ilmiö oli ennennäkemätön. Saatana tivaakin nyt tutkijoilta: mitä helvettiä, uhkaako Helvettiä jäätyminen?

Vakavia seurauksia

Helvetin jäätymisellä olisi vanhan vihtahousun mukaan vakavia seurauksia.
”Niin moni elähtänyt rokkiyhtye, poppari, iskelmälaulaja tai keskinkertainen kirjailija on uhonnut, ettei tee comebackia ennen kuin Helvetti jäätyy, että jos niin tosiaan käy, niin jopa minä tuntisin sääliä ihmisiä kohtaan”, sorkkajalka sanailee.
”Bee Gees, tai mitä niistä nyt on jäljellä, Eagles, 2unlimited, Vanilla ice, MC Hammer – ei, se olisi liian kauheaa jopa ihmiskunnalle, joka kyllä ansaitsee kärsiä ikuista piinaa”, riivaaja kuvailee inhosta väristen.
Vaan ilmastonmuutos ei ole näin yksinkertainen asia. Toisten tutkijoiden mukaan lämpötilaheilahtelut eivät ennakoi nk. interglasiaalivaiheen päättymistä ja jääkauden alkamista, vaan kertovat ennemmin lämpötilojen noususta. Jäätymisen sijasta vaarana on Helvetin ikijään sulaminen.
Tämäkään prognoosi ei Perkelettä juuri ilahduta. Jään sulamisesta aiheutuva vedenpinnan nousu voisi hukuttaa alleen Helvetin alankoalueet ja tappaa sukupuuttoon monia uhanalaisia demoneja.
”Eikä unohtaa sovi niitä ikijäähän tuomittuja hyväntekijänsä pettäneitä sieluja. No, pääsisivätpä Brutus ja Juudaskin vaihteeksi kokeilemaan, miten se krooliuinti sujuu parintuhannen vuoden syväjäädytyksen jälkeen”, letkauttaa rikinkatkuiseen pölähdykseen katoava pimeyden ruhtinas.

Read previous post:
Demokratia halpenee – onko tyrannian aika?

(HELSINKI) Demokratian arvo New Yorkin pörssissä on laskenut entisestään. Demokratian lippulaivan eli Yhdysvaltojen entisten ja erityisesti nykyisen päämiehen toimet ovat...

Close