Kategoriat
Ulkomaat

Sharon: Israel rakentaa muurin Pariisin juutalaiskorttelien ympärille

(JERUSALEM) Israel aikoo ryhtyä rakentamaan turvallisuusaitoja juutalaiskorttelien ja juutalaisperheiden asuintalojen ympärille eri puolilla maailmaa rasististen rikosten ehkäisemiseksi, tiedotti Israelin pääministeri Ariel Sharon maanantaina.
Ensimmäisenä rakennuskohteena on Pariisi, jonne on tarkoitus rakentaa puolensataa vahvasti vartioitua linnoitetta. Sharon sanoi pyrkivänsä tällä tavoin lepyttelemään Ranskan hallitusta, joka kimpaantui hänen pyydettyään kaikkia ranskanjuutalaisia välittömästi muuttamaan Israeliin oman turvallisuutensa vuoksi. Sharon uskoo, että muurien avulla ongelma ratkeaa, ja eripuraisuus etnisten ryhmien välillä on enää muisto vain.
”Huomattavaa toki on, että kaikki muureilla ympäröidyt alueet tietenkin liitetään automaattisesti Israelin valtioon, mutta tämä tuskin on ongelma kenellekään, tai jos on, niin emme me siitä välitä. USA kuitenkin tukee meitä”, Sharon sanoi Holokaustisten kansanmusiikkijuhlilla pitämässään puheessa.
Rakennettavien turvamuurien koko riippuu siitä, miten vakavaksi turvallisuusuhka koetaan. Normaalissa tilanteessa muurista tulee noin neljä metriä korkea tiiliseinä, jonka päällä kulkee piikkilankaa, johon johdetaan 10 000 voltin sähkövirta. Pahimmissa tapauksissa, kuten juuri Pariisin kohdalla muurista tehdään vielä pari metriä korkeampi, sen eteen pystytetään erilliset piikkilankaesteet sekä kaivetaan vallihauta, jonne sijoitetaan alligaattoreita.
”Tällä tavoin kaikki saadaan tuntemaan yhteenkuuluvuutta ja yhteiskunnasta tulee kiinteästi integroitunut”, uskoo Sharon, jonka otteen todellisuudesta pelätään pahasti heikentyneen.
Yhdysvaltain presidentti George W. Bush antoi tuoreeltaan tukensa Sharonin suunnitelmalle. Hänen mukaansa aitahanke parantaa yhteishenkeä ja kohentaa Israelin julkisuuskuvaa maailmalla. Lausunto tuli suurena yllätyksenä kaikille.

Yksi vastaus aiheeseen “Sharon: Israel rakentaa muurin Pariisin juutalaiskorttelien ympärille”

LOL.
Holokaustisten kansanmusiikkijuhlat?
Mistä sä oikein vedät tätä shittiä, eli huulta?

Read previous post:
Ilmastonmuutos uhkaa Helvettiä

Onko Helvetillä edessään jäätyminen vai sulaako sisimpien piirien ikijää -- tutkijat erimielisiä. (GOMORRA) Tänäkin kesänä olemme saneet nähdä merkkejä siitä,...

Close